dominik_os
Broj postova : 746 Age : 36 Localisation : SB_vinogorje i OS_sjenjak Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Honda CBR1000RR pon pro 03, 2007 3:23 am | |
| Novi , potpuno radikalan dizajn je u skladu sa modernom mehanikom i tehnološkim rješenjima koja Honda najavljuje. Tako se zaoštravanje stražnjeg dijela motocikla, skraćenje međuosovinskog razmaka uz istodobno produžavanje stražnje vilice 15 mm i središnje dolje smješten ispuh, nazire Hondina vizija da izradi još radikalniji motocikl. Međutim, visina sjedala, položaj ručki upravljača postavljenih iznad gornjeg nosača vilice te druge elemente opreme, kao primjerice retrovizora s integriranim pokazivačima smjera, može se pretpostaviti drugo, odnosno touring lice nove Honde CBR. Upravo to je osnova Hondine filozofije koja prije svega želi ostvariti idealan kompromis cesta-staza. Možemo slobodno reći da se poslije mnogo godina radikaliziranje te klase Honda prva usudila dijelom vratiti na staze sport-touringa koji je počeo nestajati još u devedesetima. a evo slikica i od CB1000R | |
|
Jave
Broj postova : 350 Localisation : Osijek-Bosutsko Registration date : 08.08.2007
| Naslov: Re: Honda CBR1000RR pon pro 03, 2007 3:44 am | |
| super izgleda i sve...ali nije mi jasno zašto su počeli na svim novim modelima takve spuhove radit...iskreno meni se uopće ne sviđaju | |
|
dominik_os
Broj postova : 746 Age : 36 Localisation : SB_vinogorje i OS_sjenjak Registration date : 14.05.2007
| Naslov: Re: Honda CBR1000RR pon pro 03, 2007 4:00 am | |
| a meni se sviđa taj mali ispuh..al opet van seriski ..znaći akram i banda..al ovi ovako trokutasti i ti mo se nesviđa....jidini takav koji mi se sviđa je od gsxr | |
|
:::ACO:::
Broj postova : 199 Age : 33 Localisation : Osijek Registration date : 12.08.2007
| Naslov: Re: Honda CBR1000RR pon pro 03, 2007 3:15 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Honda CBR1000RR | |
| |
|