Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Ima netko 'spuh za Tomosa?

Go down 
+2
Ivandija
Angelus
6 posters
Autor/icaPoruka
Angelus

Angelus

Broj postova : 97
Registration date : 26.05.2007

Ima netko 'spuh za Tomosa? Empty
PostajNaslov: Ima netko 'spuh za Tomosa?   Ima netko 'spuh za Tomosa? Emptypet srp 04, 2008 1:04 pm

eto kak naslov kaže.Ima netko auspuh za Tomosa Automatika od 35.Našo mi se jedan u rukama potpuno bespla,djed ima a već je star i ne vozi pa reko evo tebi.

A kak to nitko ne namjerava ustvari vozit,uzeo ja pod svoje okrilje(i par lega kao šegrti:bounce:) da ga sredimo iz gušta

Al je auspuh prebijen,izudaran itd,a kak ga kontam vratit u ganc stanje ne odgovara mi.Probo sam polirat ali svejedno ostaju veće udubine.

oke je i ak netko ima nekakvog starog propaljenog šakala za skutera il tak nešti,glavno da je nešto što daje dovoljno povratnog pritiska inaće se tomos neće mrdnut dalje od 20 km/h.vodilica je tu pa cap kod auspuha di je vareno i stavit neš drugo ak netko ima =)

Ak netko ima neš da mu ne treba il za kakve sitne pare,ne vrijedi trošit puno na neš što radim iz čiste zabave
[Vrh] Go down
Ivandija

Ivandija

Broj postova : 326
Registration date : 27.07.2007

PostajNaslov: Re: Ima netko 'spuh za Tomosa?   Ima netko 'spuh za Tomosa? Emptypet srp 04, 2008 1:43 pm

na koridoru imas sportske auspuhe za tomosa i nisu skupi.mislim da se cjena krece oko 20-30 eura..cca
[Vrh] Go down
Lordan
Admin
Lordan

Broj postova : 708
Registration date : 14.05.2007

PostajNaslov: Re: Ima netko 'spuh za Tomosa?   Ima netko 'spuh za Tomosa? Emptypet srp 04, 2008 2:08 pm

ma de javi se na ovaj broj 0995984292... pitaj njega on ti ima djelova za tomosa kakvih oces...bar je imao...
[Vrh] Go down
http://www.felga.tk
gutin-yamaha

gutin-yamaha

Broj postova : 64
Registration date : 17.05.2008

PostajNaslov: Re: Ima netko 'spuh za Tomosa?   Ima netko 'spuh za Tomosa? Emptyned srp 06, 2008 4:26 pm

na piji oko 189 kn auspuh
[Vrh] Go down
Jave

Jave

Broj postova : 350
Registration date : 08.08.2007

PostajNaslov: Re: Ima netko 'spuh za Tomosa?   Ima netko 'spuh za Tomosa? Emptypon srp 07, 2008 1:54 am

Vidio jucer na piji kod motoriste onaj kao neki rezonantni 175 kn Wink
[Vrh] Go down
Okuka_Racing

Broj postova : 2
Registration date : 15.05.2008

PostajNaslov: Re: Ima netko 'spuh za Tomosa?   Ima netko 'spuh za Tomosa? Emptypon srp 14, 2008 4:53 pm

jel ti treba serijski auspuh ili rezonantni?? Jel bi prodo masinu ??? i jel to ona sa velikim cilindrom(A5) ??
[Vrh] Go down
Angelus

Angelus

Broj postova : 97
Registration date : 26.05.2007

PostajNaslov: Re: Ima netko 'spuh za Tomosa?   Ima netko 'spuh za Tomosa? Emptypet srp 18, 2008 7:06 pm

Okuka_Racing je napisao/la:
jel ti treba serijski auspuh ili rezonantni?? Jel bi prodo masinu ??? i jel to ona sa velikim cilindrom(A5) ??

rezonantni..

Nebih jel još radimo na njemu,hvala na ponudi iako ti nebi ništa pomoglo jel je A3.

To nam je sad zabava preko ljeta

^^
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Ima netko 'spuh za Tomosa?   Ima netko 'spuh za Tomosa? Empty

[Vrh] Go down

Ima netko 'spuh za Tomosa?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-